Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu

Wonen met zorg

Als thuis wonen niet meer kan, biedt Woonzorg Zieuwent passende zorg. Dankzij de unieke locatie kunnen bewoners verbonden blijven met de gemeenschap die hen zo vertrouwd is.

Wonen in een zorgappartement

Woonzorg Zieuwent is een kleinschalige zorglocatie. De voormalige pastorie bestaat uit dertien appartementen, waarvan drie voor echtparen. Om in aanmerking te komen voor een appartement is een Wlz-indicatie nodig.

Ouderenzorg op maat

Wat geeft het leven van mensen met een geriatrische aandoening kleur en voldoening? Onze zorg is kwalitatief hoogwaardig en gericht op de individuele wensen en verlangens van onze bewoners.

Aanmelden voor zorg

Heb je interesse in een appartement bij Woonzorg Zieuwent? Meld je dan aan. Je hebt daarvoor een Wlz-indicatie nodig. We plaatsen je aanmelding op de lijst en nemen op korte termijn contact met je op. Daana gaan we in gesprek om te kijken of jouw wensen en behoeften passen bij ons aanbod.

Vertoeven in het koetshuis

Het naastgelegen koetshuis is ingericht als centrale woonkamer waar bewoners en gasten samen kunnen eten. In deze ruimte organiseren we ook regelmatig andere recreatieve activiteiten.

Zorgkaart

Waardeer ons op Zorgkaart Nederland.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Zieuwent is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.